Szakdolgozati témák Reider József

Reider József

Interaktív tábla alkalmazása az oktatásban.

Ma már Magyarországon a legkisebb iskolában is található interaktív tábla. Nem biztos azonban, hogy mindenütt jól használják. A szakdolgozat célja, hogy feldolgozza milyen lehetőségeket rejt az interaktív tábla, és hogyan lehet beépíteni az oktatásba.

 

 

 

Digitális tananyag készítése. Egy tetszőlegesen választott témakör feldolgozása a modern IKT eszközök adta lehetőségek felhasználásával.

A cél modern, online, ingyenes programok felkutatása, megismerése, és ezek segítségével digitális tartalmak, tananyagok, tesztek készítése egy tetszőlegesen választott témához.

 

 

 

 

 

Az Imagine Logo (teknőc grafika) oktatása alsó tagozaton.

Az Imagine Logo keretrendszer ismertetése, hogyan lehet az alsó tagozaton érdekessé, vonzóvá tenni a teknőc grafika oktatását.

 

 

 A LOGO nyelv lehetőségeinek kiaknázása szakköri munka keretein belül.

A LOGO nyelv lehetőségei, egy szakkör felépítése, úgy, hogy a gyerekek képesek legyenek 3. és 4. osztályos versenyfaladatok megoldására.

 

Egyszerű természettudományos kísérletek gyűjtése, eszközök készítése, és ezek beillesztése a környezetismeret oktatásába.

A cél egy olyan ter

mészettudományos kísérletbank létrehozása, ahol a kísérletek egyszerűek, látványosak, könnyen megvalósíthatóak, kevés eszközt igényelnek. Ezen kísérletek témakörök szerinti osztályozása, és kapcsolódása a környezetismeret oktatáshoz.

 

 

 

 

 

 

Bejelentkezés a 2018/19. tanév II. félévére 2019. január 24. 06:00 - 2019. február 2. 23:55
Vizsgaidőszak vége 2019. január 26. 00:00 - 01:00
MÉK Gazdász Bál 2019. január 26. 18:00 - 23:00
Szenátusi ülés 2019. január 28. 14:00 - 16:00